Gastblog HWY: 5 Yin Yoga oefeningen om lekker te slapen

Yin Yoga voor een betere nachtrust

Elke maand schrijf ik een gastblog voor de website happywithyoga.com. Deze blog gaat over lekker slapen en hoe je daar zelf voor kunt zorgen.

 

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. Tijdens dit rustmoment krijgt je lichaam de tijd om zich te herstellen en klaar te maken voor een volgende dag. Daarnaast zorgt een goede nachtrust voor een goed humeur en stabieler geheugen. Genoeg redenen dus om lekker te slapen..

 

Trek alvast je pyjama aan en lees hier met welke 5 yin oefeningen je de nacht goed kunt beginnen.

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Inschrijven Nieuwsbrief

Bezoekadres

GOUDasfalt, bij opgang terrein direct links.
Gouderaksedijk 32

2808NG, Gouda

KVK: 65523024