Ervaringen

Commentaren: 22
 • #22

  Ramona (donderdag, 25 oktober 2018 09:34)

  Als je op zoek bent naar een fijne yogastudio waar je altijd met een positieve vibe de mat verlaat, dan zit je goed bij Yogabird. Tessa is puur en beoefent haar vak als yogadocente echt vanuit passie. De nieuwe studio op GOUDasfalt is bovendien een aanwinst. En de beginnerscursus een aanrader voor een goede basis.

 • #21

  Geralda (vrijdag, 27 april 2018 08:30)

  Afgelopen zondag een heerlijke workshop gevolgd bij Tessa. Een combi van yoga en een workshop ayurvedische voeding. Een aanrader! Tessa geeft fijne lessen vanuit haar natuurlijke zelf..

 • #20

  Monique (dinsdag, 14 november 2017 14:59)

  De yoga beginnerscursus gevolgd en op vrijdag de morning flow. Ik voel mij tijdens de yogalessen van Tessa erg op mijn gemak en vind de sfeer erg goed. De lessen zijn goed te volgen ook voor een beginner.

 • #19

  Margriet (dinsdag, 07 november 2017 11:26)

  De afgelopen weken heb ik de BeginnersCursus Yoga bij Tessa van Yogabird gevolgd. Niet dat ik voor het eerst op de mat stond (ik ben groot liefhebber van meditatieve bewegingsvormen en sinds 1,5 jaar trouw bezoeker van de YinYoga-lessen), maar ik heb veel opgestoken en erg genoten van de manier waarop Tessa ons inwijdde in de Yogawereld.

  Want Yoga is veel meer dan de ingewikkelde houdingen (= asana’s weet ik nu;-)) die ik er altijd mee associeerde. Het is een complete levensfilosofie die al zo’n 5000 jaar bestaat en door Indiase monniken is ontwikkeld om de verbinding tussen lichaam en geest helder en gezond te houden. Ademhaling is een wezenlijk onderdeel; er zijn prachtige leefregels, verschillende paden naar bewustzijn en heel veel vormen van yoga….. Naast haar enthousiaste uitleg heeft Tessa ons ook meegenomen in de basishoudingen. Telkens beginnend met de zonnegroet (Surya Namaskara) om op te warmen. De eerste keer dat ik deze 12 bewegingen nadeed voelde het behoorlijk stuntelig maar tot mijn verrassing ging het de laatste les bijna vanzelf, zelfs met mijn ogen dicht. Oefening baart echt kunst;-) En ik heb er zo’n plezier in gekregen dat ik overweeg om naast Yin ook de Hatha-lessen te gaan volgen.

  Dank voor je inspiratie Yogabird!

 • #18

  Rosanne (dinsdag, 07 november 2017 11:16)

  Een heel fijne ruimte, en een nog fijnere docente! Echt een aanwinst voor Gouda.

 • #17

  Marleen Remmen (donderdag, 12 oktober 2017 16:02)

  Na het volgen van de beginnerscursus ben ik om. En dat is mede door Tessa die vol passie en plezier haar lessen geeft. Als beginnend yoga groentje voelde ik mijzelf geen seconde ongemakkelijk. Er is duidelijk nagedacht over de opbouw en inhoud van de les. Een goede combinatie van theorie en praktijk zodat je niet alleen fysiek aan de slag gaat maar ook te weten komt "waarom" we dit doen. Een compact stencil welke je mee krijgt maakt het thuis oefenen makkelijk. Een echte aanrader voor iedereen die graag wil starten met yoga! Tot op de mat!

 • #16

  Jetske (vrijdag, 06 oktober 2017 16:56)

  Elke keer weer geniet ik van de lessen die Tessa verzorgt. Hoe moe ik ook ben, hoe stijf ik me van tevoren ook voel, na een les voel ik me altijd blij, uitgerust, soepel en vol leven. Als yogadocente en als mens geeft Tessa met veel aandacht en warmte voor de mensen in haar groep en veel passie voor yoga, mij steeds precies de begeleiding die ik nodig heb. Waardoor ik me lekkerder in mijn vel voel, beter kan ontspannen en veel flexibeler/ soepeler ben geworden. En me zowaar op mijn manier en met veel plezier een yogi voel.

 • #15

  Diana (zondag, 02 juli 2017 11:32)

  Yoga les bij Tessa is een cadeautje. Mooie houdingen en fijne begeleiding bij de poses. Hierdoor kan je net iets verder in de houding of juist een beetje terug, passend bij jouw situatie. Kortom een dikke aanrader, voor iedereen. Namaste

 • #14

  Merel (woensdag, 28 juni 2017 10:23)

  Met haar sprankelende energie geeft Tessa vrolijke en verfrissende yogalessen, met bovendien een goede technische onderlegging. Ze weet waar ze het over heeft. Ik kan haar lessen dus zeker aanraden!

 • #13

  Sietske (zondag, 26 februari 2017 15:48)

  Op de flow van m'n ademhaling beweeg ik de yoga bewegingen die door Tessa zijn gekozen. Het moment waarop je ff niks moet, relaxed met jezelf bent en je beweeging ervaart. Bij Yogabird voel je de ontspannen, enthousiaste, spontane en positieve sfeer. Meditatie, yoga, eindontspanning en een kopje yogi-thee. Ik ben erg blij dat ik bij zo'n toegewijde 'juf' de lessen mag volgen en ervaren. Ik heb ALTIJD zin om te gaan naar de Yogabird lessen!

 • #12

  Birgit (vrijdag, 24 februari 2017 12:00)

  Mijn weekeinde begint elke week met een fijne easy flow les. Door de les kan ik de spanningen van de week loslaten en ontspannen het weekeinde in gaan. Bedankt voor de fijne lessen Tessa. Namaste.

 • #11

  Miranda (donderdag, 16 februari 2017 17:57)

  Wat een rust straalt zij uit.
  Ik heb aardig wat ervaring met verschillende yogajuffen en Tessa van Yogabird is mijn favoriet!!

 • #10

  Jupijn (dinsdag, 14 februari 2017 11:39)

  Wie Yoga zegt, zegt Yogabird. Tessa lijkt rechtstreeks uit het Nirvana te zijn neergedaald op aarde om ons wegwijs te maken in de wereld van het yoga. De les vond plaats op het magische terrein van de Broedkorf. Het geheel begon met een korte kennismaking tussen Tessa en de groep, wat de les een informele en persoonlijke ambiance gaf. Vervolgens begonnen we relax met wat milde oefeningen. Naarmate de les vorderde werden de oefeningen ook uitdagender, maar nog altijd goed te doen voor iemand met geringe ervaring. Bovendien houdt Tessa alles goed in de gaten en is niet bang om her en der subtiel bij te sturen. Aan het einde volgende de meest bijzondere ervaring toen we plat op de grond liggend alle negatieve energie uit ons lieten wegvloeien. Ik had echt het idee dat de oefeningen van invloed waren op dit proces. Op de weg terug naar huis heb ik nog nooit zo hard meegezongen in de auto ;). Yoga van Tessa is een absolute aanrader!

 • #9

  Jessica (vrijdag, 10 februari 2017 17:21)

  Je leert met vriendelijke aandacht naar jezelf te kijken. (Yin) yoga is voor iedereen, omdat je je eigen grenzen leert verkennen of juist de diepte in kunt gaan. Alles kan, maar het hoeft niet. Onder bezielde begeleiding van Tessa wordt yoga een cadeau voor iedereen ♥ Dank je wel!

 • #8

  Ruby (vrijdag, 13 januari 2017 15:21)

  "Bedankt Tessa, voor de fijne yoga les. Mijn eerste keer. En ik ben om! Heerlijk.."

 • #7

  Remko (maandag, 05 december 2016 10:40)

  De eerste les van van Tessa was op het strand van Scheveningen. Na afloop waren we 'high' van de yoga. Tessa voelt goed aan wat de groep nodig heeft en is hierin flexibel. Na afloop geeft Tessa graag tips over de meest bijzondere houdingen waardoor je thuis verder kan oefenen.

 • #6

  Zemira (zaterdag, 03 december 2016 11:22)

  Ik vond de les van Yogabird echt heel fijn. Tessa neemt je mee op een reis waardoor je helemaal tot rust komt. De les die ik volgde was precies goed, rustig met elementen van doorzettingsvermogen. Heerlijk! Een echte aanrader om een keer een les te volgen bij Yogabird!

 • #5

  Peter (vrijdag, 25 november 2016 20:35)

  Met veel plezier volg ik de power-yogalessen van Tessa. Professioneel, goede uitleg, geduldig en altijd een opgeruimd karakter. Ik kijk altijd uit naar haar volgende les.

 • #4

  Siobhan (woensdag, 23 november 2016 09:16)

  Dankjewel voor de yoga lessen die jij geeft Tessa! Ik voel me altijd weer dichterbij mezelf als ik een yogales bij je heb gevolgd. Even een rust momentje aan het begin van de werkweek, waardoor ik me weer bewust word van hoe het lichaam en de ziel met elkaar samenhangen. Heerlijk! En ik vind het super knap van je dat je pas begonnen bent en nu al door jouw manier van lesgeven de rust en positiviteit bij iedereen tevoorschijn kan halen :) Namaste ❤

 • #3

  Joris (maandag, 21 november 2016 13:16)

  Les gekregen van Tessa van Yogabird met veel passie, motivatie, en individuele aandacht!! Ze let op wat iedereen kan en speelt daar snel op in. Gaat dan ook niet te snel, en legt uit met grote zorg zodat moeilijke standen (voor mij iig…) behapbaar worden. Topervaring! Bedankt!! :)

 • #2

  Angelique (woensdag, 16 november 2016 13:18)

  Fijne les genoten in Oudewater. Mooie plek!
  Thuiskomen in jezelf door Yogabird. Oud geestje in de jonge Tessa.
  Heerlijk dat je je hart volgt Tessa, het klopt ♥

 • #1

  Perihan (woensdag, 16 november 2016 13:17)

  My body loves you! Ik merk dat ik na de les direct een betere lichaamshouding aanhou. Verder voel ik me relaxed en krachtig tegelijk. Super fijne les, Tessa is een warme persoon waarbij je direct op je gemak bent. Gezellig ook die kopjes thee als afsluiter.