Ervaringen

Commentaren: 43
 • #43

  Edith (vrijdag, 08 december 2023 13:54)

  Yogabird is en blijft een heerlijke fijne en mooie yoga school. Altijd weer een plezier om naar toe te gaan!

 • #42

  Celeste (maandag, 04 april 2022 08:23)

  Jullie hebben een hele fijne yogaschool, waar echt een hele prettige sfeer hangt. Echt iets om trots op te zijn met zijn allen. Ik wil alle docenten heel erg bedanken voor de fijne lessen!

 • #41

  Diana (maandag, 21 juni 2021 21:43)

  Ik heb bij Tessa de mindfulness cursus mogen volgen en wat een waanzinnig mooie, inspirerende en waardevolle toevoeging op mijn persoonlijke zijn! Leren stil staan (en zijn) terwijl de wereld door dendert is een les die ik hoop nog lang met mij mee te kunnen dragen. Alle lof voor de wijze waarop Tessa mij heeft meegenomen in de reis en zoektocht naar mijn persoonlijke zijn, zonder oordeel, met geduld en passie voor haar vak.

 • #40

  Edith (woensdag, 16 juni 2021 16:05)

  Ik ben heel blij met je mooie lieve aandachtige yogalessen.
  Je doet het geweldig.. en je team ook! Het is ook een heerlijke plek op goudasfalt. Zowel de mooie studio als buiten op het gras.

 • #39

  Sandra (dinsdag, 15 juni 2021 22:53)

  Wat een geweldige ervaring was de mIndfulnesstraining bij Tessa.
  6 jaar geleden heb ik eerder een training gevolgd, maar was niet te vergelijken met deze. De open&betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat we ons als groep ook open durfde te stellen voor elkaar. Ook al was het niet altijd even makkelijk. Ik kijk terug op een intensieve, maar vooral gezellige en leerzame training. Het besef van de automatische piloot, het schakelen van ‘doen’ naar zijn, de ruimte nemen voor mezelf en nog veel meer onderwerpen waar ik heel veel aan heb gehad. Ik raad iedereen een mindfullnesstraining bij Tessa aan die meer kwaliteit aan zijn/haar leven wil geven.

 • #38

  Nicole (vrijdag, 11 juni 2021 22:53)

  Vandaag was de laatste dag van de Mindfulness cursus.
  Ik kan alleen maar heel blij zijn dat ik heb meegedaan. Met oprechte warme aandacht geeft Tessa ruimte aan iedereen en helpt je te (door)zien wat er allemaal in je hoofd en lijf omgaat en daar dan wat milder mee om te gaan. Een aanrader!

 • #37

  Willem (donderdag, 26 december 2019 17:25)

  Afgelopen zomer heb ik een beginnerscursus gevolgd bij Tessa. Heel prettig hoe zij les geeft. Ik vond het leuk en leerzaam en goed om met deze cursus een basis te leggen om daarna reguliere lessen te gaan volgen. Dat doe ik nu al een tijdje bijna wekelijks. Het was waardevol om de historie van yoga te leren kennen en over de verschillende yogavormen te horen. Door oude nekblessure en recente migraineklachten lukte het mij met sporten maar niet om een basis op te bouwen zonder door overbelasting steeds weer terug te vallen. Met de Yin yogalessen lijkt dat nu toch echt te lukken en daar ben ik heel dankbaar voor.

 • #36

  Karin (donderdag, 14 november 2019 10:26)

  Op 9 september ben ik gestart met de acht daagse mindfulness training bij Yoga Bird. Tessa Mook heeft de sessies begeleid en met succes mag ik wel zeggen. Erg prettig om vooraf nog middels een intake te kunnen beoordelen of het echt wel aansluit bij je behoefte. Geen spijt en zeker een goede basis meegekregen om het geleerde in de praktijk te kunnen brengen. Wat heel erg fijn was dat Tessa de groep alle ruimte gaf waardoor veel mensen gebruik durfde te maken van de groepsdynamiek, dit is niet vanzelfsprekend maar naar mijn mening essentieel in een training m.b.t. mindfulness. De basis is gelegd maar uiteindelijk moet je het zelf doen en willen invlechten in je dagelijkse leven. Bedankt Tessa, ik kijk uit naar de stiltedag op 8 december a.s. en meer.....

 • #35

  Wendy (vrijdag, 08 november 2019 13:35)

  Gisteravond was de laatste avond van de mindfulness training, en wat ben ik blij dat ik heb meegedaan!
  Op zoek naar een mindfulness cursus in Gouda kwam Yogabird bij Google als eerste naar voren en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee.
  Ik heb eerst de beginnerscursus Yoga gevolgd, en ook een stiltedag meegemaakt, dus wist al dat ik me bij Tessa heel erg op mijn gemak voelde.
  Voordat de training begon had ik een intake gesprek met Tessa, zodat ze wist waarom ik de training wilde volgen, en vertelde ze wat ik kon verwachten.
  En nu zijn we alweer 8 weken verder, de training heeft mij zoveel geleerd; het meer leven in het “hier en nu” het bewust waarnemen van zowel positieve als negatieve gedachten, en daar mee om te gaan, de meditaties die je ook elke week kreeg toegestuurd ( waarvan ik dacht dat dat ècht niets voor mij zou zijn) maar die ik nu elke dag doe omdat het zo goed voelt, en dan ook de oefendag ( stiltedag) wat echt heel bijzonder is om mee te maken.
  De training kwam voor mij precies op het juiste moment, en de groep maar met name Tessa heeft ervoor gezorgd dat het voor mij een heel fijne tijd is geweest!
  Ze straalt zoveel rust uit, je voelt je meteen op je gemak bij haar.
  Je voelt echt dat dit haar passie is, en dat maakte het dat ik elke week uitkeek naar de training, en het eigenlijk jammer vind dat het weer voorbij is...
  Tessa, bedankt voor deze fijne training, het heeft mij nu al zoveel goed gedaan. X Wendy

 • #34

  Anoniem (donderdag, 07 november 2019 16:15)

  Recent heb ik een Mindfulness cursus afgerond bij Tessa.

  De fijne sfeer zorgde snel voor een ontspannen plek waar ervaringen goed besproken konden worden als je dat wilde. Het waren gelukkig geen zweverige sessies maar eerder oefeningen om jezelf te leren kennen.
  Naast de praktijkervaring en de oefeningen in groepsverband zorgde de besprekingen voor inzichten in de cursus die ik anders niet op had kunnen doen.
  Ontspan en laat de dingen zijn precies zijn zoals ze zijn. Dat is wat ik er van mee genomen heb. Naast handgrepen om dit te bereiken is dit een complete gedachten verandering
  die je de rest van je leven kan gebruiken. En dat is wat bij mij zal blijven.

  De zeer bruikbare oefeningen, de rust die Tessa meegeeft en de lekkere thee die ze maakt heeft het elke keer weer een plezier gemaakt om te gaan.

 • #33

  S (dinsdag, 05 november 2019 15:48)

  De mindfulness training bij Tessa voelt echt als een investering in mezelf. In het begin van de training wist ik nog niet zo goed wat ik er van moest vinden. Ik vond de eerste avonden best zwaar en liep tegen mijn eigen ongeduld aan. Maar nadat ik de acht weken, inclusief stilte dag, afgemaakt heb kan ik echt zeggen dat het me in mijn dagelijkse leven al lijkt te helpen. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn manier van denken en het omgaan met stress. Ook is het fijn dat Tessa bij zowel de yoga beginners cursus als bij de mindfulness training een soort werkboekje maakt waar veel in terug te lezen is en je je eigen voortgang bij kunt houden.

  Ik vind Tessa een super goede trainer. Ze straalt rust en vriendelijkheid uit, wat ik heel fijn vind om te ervaren - zowel in yoga lessen als tijdens de mindfulness training. Ze heeft veel kennis van yoga en over mindfulness en ik vertrouw haar wanneer ze me nieuwe dingen leert. Voor ik aan yoga en mindfulness begon was ik bang dat het te 'zweverig' voor me zou zijn maar dat gevoel heb ik helemaal niet bij Tessa, juist omdat ze zo goed weet waar ze het over heeft.

 • #32

  Wanda (zondag, 27 oktober 2019 08:25)

  Elke vrijdagochtend Yin Yoga en Meditatie, een moment voor mijzelf, en ik blijf er soepel door.
  Fijne begeleiding door Tessa en haar collega's en tijd en ruimte voor een praatje of een vraag met een kopje yogi thee op een fijne rustige locatie.

 • #31

  Mariska (zaterdag, 26 oktober 2019 20:36)

  Fijne energie, goede locatie even landen in het hier en nu.
  Ik volg de yinyoga van Tessa, het is een hele fijne les. we volgen de energiebanen en krijgen elke werk een korte uitleg. de meditaties zijn fijn om te volgen en de yoga is zacht. Vooral de uitnodiging om de yoga met zachtheid te beoefenen is welkom.

 • #30

  Anne (vrijdag, 25 oktober 2019 16:43)

  Ik ben helemaal fan van Yogabird! Zowel yogalessen bij Tessa als bij Katinka gevolgd, beide geven ze anders les wat dus een leuke afwisseling is!
  Communicatie verloopt vlot en gezellig, goede uitleg en tips waar nodig én ook niet onbelangrijk is dat het heel gemakkelijk is om jezelf aan-of af te melden bij de lessen. Ook wordt er meer aangeboden dan alleen maar yoga lessen(Hatha, Yin, Vinyasa, etc), denk aan Mindfulness, stilte dagen of yoga voor kinderen.
  De sfeer is prettig, je mag er jezelf zijn en dat is bij binnenkomst meteen voelbaar.

  Kortom, bij twijfel is het zeker de moeite waard om een proefles te boeken en net zo enthousiast te worden als ik.

 • #29

  John (dinsdag, 16 april 2019 17:25)

  Eerder dit jaar heb ik bij Tessa de cursus mindfulness gedaan. Om weer wat beter in balans te komen ben ik opnieuw yoga gaan doen, en het was een logische stap om ook de cursus mindfulness bij Tessa te doen.
  De training heeft mij veel gebracht. Groeiend bewustzijn, wat meer rust in hoofd en lijf (of in ieder geval minder onrust � ), en concrete handvatten en technieken om daar zelf voor te zorgen. Tessa is een heel plezierige en deskundige trainer. De cursus gaf ze in haar yoga studio, een prettige en verzorgde ruimte waar je als vanzelf al wat tot rust komt. Het cursusboek dat ze bij de cursus gaf heeft ze met zorg samengesteld en de cursus gaf ze op een fijne manier. Haar ‘zijn’ ervaar ik als oprecht en authentiek en daarmee was en is ze voor mij een voorbeeld hoe je goed voor je innerlijke kalmte kunt zorgen. Tessa, dankjewel.

 • #28

  Caroline (woensdag, 13 maart 2019 12:29)

  Ik heb bij Tessa de training Mindfullness gevolgd. Een bewuste keuze om dit bij Yogabird te doen. Vooral omdat ik yogalessen volg bij Tessa en erg te spreken ben over de persoonlijke en integere manier waarmee Tessa voor een groep staat. De training Mindfullness heeft mij veel gebracht. Ik ben mij veel bewuster van wat stress, spanning en negatieve gedachten met mij een mijn lichaam doen. Hierdoor herken ik signalen nu veel eerder. Ik ben mij meer bewust van de keuzemogelijkheden die ik heb en het effect die keuzes op mij hebben. Daarnaast heb ik kennis gemaakt met mediteren. Meditatie loopt als rode draad heen door de training. Vooraf had ik mij niet gerealiseerd hoe waardevol mediteren is. We zijn allemaal zo gewend om op de automatische stand te staan dat je vergeet om opmerkzaam te zijn en bewust te zijn van je gedachten, gevoelen en lichamelijk sensaties. De begeleide mediaties hebben mij enorm geholpen weer meer stil te staan bij het hier en nu. Dankjewel Tessa

 • #27

  Lindy (woensdag, 13 maart 2019 11:12)

  Door de yoga lessen was ik opzoek naar een stukje rust wat ik ook mee kon nemen de mat af. Ik was heel blij om te lezen dat Tessa ook Mindfulness trainingen verzorgd. Ik twijfelde geen moment en heb mij direct ervoor aangemeld, en het was een hele goede beslissing!
  De 2,5 uur op maandagavond vlogen altijd heel snel voorbij door de fijne uitleg van Tessa.
  Je krijgt een werkboekje bij de eerste sessie die je door de gehele training gebruikt voor oefeningen en als naslagwerk. Het was heel fijn om even terug te kunnen vallen op dit boekje.
  Tessa brengt altijd een hele fijne en gemoedelijke sfeer met zich mee. Niks is gek wat je zegt, en het wordt vooral gestimuleerd om zoveel mogelijk met elkaar te delen. Door het groeiproces krijg je vanzelf een goede band met de andere mensen in de groep.
  Tessa wat heel goed wat ze doet en dit straalt ze dan ook uit. Ze begeleidt de meditaties super en neemt ook de tijd om wat achtergrond informatie met ons te delen. Ik ben heel erg blij en dankbaar naar Tessa maar ook naar mijzelf toe dat ik deze reis ben aangegaan en dat ik nu nog meer mijn weg hierin kan vinden!
  Als je een mindfulness training wilt volgen maar je twijfelt of bent ergens een beetje bang voor het onbekende: zet de knop om en ga naar de training van Tessa want je voelt je binnen no time heel erg thuis :)

 • #26

  Roben (zaterdag, 09 maart 2019 17:48)

  Ik heb deze mindfulness training met heel veel plezier gevolgd en ben blij verrast met wat ik heb geleerd. Het was elke week weer een feestje om naartoe te gaan.
  Tessa weet de groep op een positieve manier te motiveren en heeft een mooie module geschreven waar ze de zaken helder uiteenzet. Deze krijg je gelijk in het begin van de cursus. Heel fijn dat ze de achtergrond informatie in de lessen vertelt. Bijvoorbeeld wat stress met een mens doet. De gevolgen van onbewust op je tenen lopen. Je leert opmerkzamer te worden. Niet alleen voor je omgeving maar ook voor je eigen grenzen en hoe je daar zonder oordeel naar kunt kijken.
  Verder heeft ze een fijne stem waardoor de geleide meditaties door iedereen als heel prettig werden ervaren.
  Je krijgt bij deze training ook thuisopdrachten mee wat dan weer besproken werd de week daarop. Tessa weet een ambiance te creëren waarin iedereen zich veilig kan voelen en je met de groep eerder de diepte in kunt. Ze neemt voor iedereen de tijd en de gaat echt met je in verbinding.
  Ik vond het een geweldige reis zo met de groep en vond het heel professioneel en toegankelijk neergezet door Tessa. Een module waar je de rest van je leven wat aan hebt. Mindfulness is zo belangrijk in deze hectische tijd.

 • #25

  Nic (woensdag, 06 maart 2019 06:24)

  Mindfulness uitgelicht : Het is een “reis” van 2 maanden waarin Tessa je in 8 sessies van 2.5 uur en een stilte dag leert om meer in het hier en nu te leven , je automatische piloot te herkennen , hoe om te gaan met obstakels , het voelen van je grenzen, wat doet stress met je geest ….. met je lichaam ….. je negatieve gedachtes ….. zijn die de waarheid ……. De invloed van je gedachten op je leven…..
  De “doe” modus ….
  De “zijn” modus ……
  Dit alles wordt heel mooi en rustig uitgelegd en met haar zelfgeschreven werkboek ga je middels oefeningen op zoek met maximaal 7 andere cursisten naar je eigen veerkracht en balans,
  veel audio-bestanden om thuis te oefenen krijg je toegestuurd, # een mooi cadeau aan jezelf.

 • #24

  Nicolette (dinsdag, 05 maart 2019 21:03)

  Nog even de cursus Mindfulness wat dieper belicht !
  Mindfulness is een “reis” van 2 maanden waarin Tessa je in 8 sessies van 2.5 uur en een stilte dag leert om meer in het hier en nu te leren leven , je automatische piloot te herkennen , hoe om te gaan met obstakels , het voelen van je grenzen, wat doet stress met je geest ….. met je lichaam ….. , je negatieve gedachtes ….. zijn die de waarheid …….
  De “doe” modus …. De “zijn” modus wordt heel mooi uitgelegd en middels oefeningen , ook voor thuis, leer je die momenten (modus) beter af te wisselen om zo beter in balans te komen met jezelf ….
  Tessa is een fijne trainer met een mooie energie om haar heen, die je rustig en zonder oordeel meeneemt door haar zelfgeschreven werkboek van 8 hoofstukken om zo je eigen veerkracht terug te vinden. Veel audio-oefenmateriaal krijg je toegestuurd om zo het thuis-oefenen in je dag te verweven # een mooi cadeau aan jezelf

 • #23

  Nicolette (dinsdag, 05 maart 2019 11:44)

  Om de cirkel van uitputting en altijd alert zijn te doorbreken, ben ik op zoek gegaan in de regio waar ik woon , naar “iets “ wat mij weer een stukje verder zou kunnen helpen.
  Ik stuitte hierin op een filmpje van Tessa Mook van Yogabird waarin ze vertelde waarom ze gekozen heeft Yoga /Meditatie te gaan geven.
  In Tessa vond ik de trainer die je meeneemt op jouw zoektocht , die niet oordeelt , die de rust zelf is en uitstraalt, die je leert dat de balans de ene dag verschilt van de andere dag, dat is oké. Lessen in een heerlijke studio ! Door de beginselen te leren over Yoga in een cursus van 5 weken ,waarin je gedurende die weken al meer contact hebt met elkaar , kwamen we in gesprek over de 2 maanden durende Mindfulness training, waarin je in 8 sessies tools krijgt aangereikt om de echte omslag te maken, waar ik naar op zoek was na jarenlange zorgen om onze gehandicapten zoon waarin we uitgeput zijn geraakt. We hadden al veel hulp gehad in de verwerking , de rouw die je dan voelt , het anders vast leren houden van ….. Maar Tessa heeft mij middels Yoga en Mindfulness iets gegeven wat dagelijks gebruikt kan worden.
  Een aanrader , een confrontatie met jezelf , uiteindelijk je beste cadeau.
  Dank je wel Tessa !!

 • #22

  Ramona (donderdag, 25 oktober 2018 09:34)

  Als je op zoek bent naar een fijne yogastudio waar je altijd met een positieve vibe de mat verlaat, dan zit je goed bij Yogabird. Tessa is puur en beoefent haar vak als yogadocente echt vanuit passie. De nieuwe studio op GOUDasfalt is bovendien een aanwinst. En de beginnerscursus een aanrader voor een goede basis.

 • #21

  Geralda (vrijdag, 27 april 2018 08:30)

  Afgelopen zondag een heerlijke workshop gevolgd bij Tessa. Een combi van yoga en een workshop ayurvedische voeding. Een aanrader! Tessa geeft fijne lessen vanuit haar natuurlijke zelf..

 • #20

  Monique (dinsdag, 14 november 2017 14:59)

  De yoga beginnerscursus gevolgd en op vrijdag de morning flow. Ik voel mij tijdens de yogalessen van Tessa erg op mijn gemak en vind de sfeer erg goed. De lessen zijn goed te volgen ook voor een beginner.

 • #19

  Margriet (dinsdag, 07 november 2017 11:26)

  De afgelopen weken heb ik de BeginnersCursus Yoga bij Tessa van Yogabird gevolgd. Niet dat ik voor het eerst op de mat stond (ik ben groot liefhebber van meditatieve bewegingsvormen en sinds 1,5 jaar trouw bezoeker van de YinYoga-lessen), maar ik heb veel opgestoken en erg genoten van de manier waarop Tessa ons inwijdde in de Yogawereld.

  Want Yoga is veel meer dan de ingewikkelde houdingen (= asana’s weet ik nu;-)) die ik er altijd mee associeerde. Het is een complete levensfilosofie die al zo’n 5000 jaar bestaat en door Indiase monniken is ontwikkeld om de verbinding tussen lichaam en geest helder en gezond te houden. Ademhaling is een wezenlijk onderdeel; er zijn prachtige leefregels, verschillende paden naar bewustzijn en heel veel vormen van yoga….. Naast haar enthousiaste uitleg heeft Tessa ons ook meegenomen in de basishoudingen. Telkens beginnend met de zonnegroet (Surya Namaskara) om op te warmen. De eerste keer dat ik deze 12 bewegingen nadeed voelde het behoorlijk stuntelig maar tot mijn verrassing ging het de laatste les bijna vanzelf, zelfs met mijn ogen dicht. Oefening baart echt kunst;-) En ik heb er zo’n plezier in gekregen dat ik overweeg om naast Yin ook de Hatha-lessen te gaan volgen.

  Dank voor je inspiratie Yogabird!

 • #18

  Rosanne (dinsdag, 07 november 2017 11:16)

  Een heel fijne ruimte, en een nog fijnere docente! Echt een aanwinst voor Gouda.

 • #17

  Marleen Remmen (donderdag, 12 oktober 2017 16:02)

  Na het volgen van de beginnerscursus ben ik om. En dat is mede door Tessa die vol passie en plezier haar lessen geeft. Als beginnend yoga groentje voelde ik mijzelf geen seconde ongemakkelijk. Er is duidelijk nagedacht over de opbouw en inhoud van de les. Een goede combinatie van theorie en praktijk zodat je niet alleen fysiek aan de slag gaat maar ook te weten komt "waarom" we dit doen. Een compact stencil welke je mee krijgt maakt het thuis oefenen makkelijk. Een echte aanrader voor iedereen die graag wil starten met yoga! Tot op de mat!

 • #16

  Jetske (vrijdag, 06 oktober 2017 16:56)

  Elke keer weer geniet ik van de lessen die Tessa verzorgt. Hoe moe ik ook ben, hoe stijf ik me van tevoren ook voel, na een les voel ik me altijd blij, uitgerust, soepel en vol leven. Als yogadocente en als mens geeft Tessa met veel aandacht en warmte voor de mensen in haar groep en veel passie voor yoga, mij steeds precies de begeleiding die ik nodig heb. Waardoor ik me lekkerder in mijn vel voel, beter kan ontspannen en veel flexibeler/ soepeler ben geworden. En me zowaar op mijn manier en met veel plezier een yogi voel.

 • #15

  Diana (zondag, 02 juli 2017 11:32)

  Yoga les bij Tessa is een cadeautje. Mooie houdingen en fijne begeleiding bij de poses. Hierdoor kan je net iets verder in de houding of juist een beetje terug, passend bij jouw situatie. Kortom een dikke aanrader, voor iedereen. Namaste

 • #14

  Merel (woensdag, 28 juni 2017 10:23)

  Met haar sprankelende energie geeft Tessa vrolijke en verfrissende yogalessen, met bovendien een goede technische onderlegging. Ze weet waar ze het over heeft. Ik kan haar lessen dus zeker aanraden!

 • #13

  Sietske (zondag, 26 februari 2017 15:48)

  Op de flow van m'n ademhaling beweeg ik de yoga bewegingen die door Tessa zijn gekozen. Het moment waarop je ff niks moet, relaxed met jezelf bent en je beweeging ervaart. Bij Yogabird voel je de ontspannen, enthousiaste, spontane en positieve sfeer. Meditatie, yoga, eindontspanning en een kopje yogi-thee. Ik ben erg blij dat ik bij zo'n toegewijde 'juf' de lessen mag volgen en ervaren. Ik heb ALTIJD zin om te gaan naar de Yogabird lessen!

 • #12

  Birgit (vrijdag, 24 februari 2017 12:00)

  Mijn weekeinde begint elke week met een fijne easy flow les. Door de les kan ik de spanningen van de week loslaten en ontspannen het weekeinde in gaan. Bedankt voor de fijne lessen Tessa. Namaste.

 • #11

  Miranda (donderdag, 16 februari 2017 17:57)

  Wat een rust straalt zij uit.
  Ik heb aardig wat ervaring met verschillende yogajuffen en Tessa van Yogabird is mijn favoriet!!

 • #10

  Jupijn (dinsdag, 14 februari 2017 11:39)

  Wie Yoga zegt, zegt Yogabird. Tessa lijkt rechtstreeks uit het Nirvana te zijn neergedaald op aarde om ons wegwijs te maken in de wereld van het yoga. De les vond plaats op het magische terrein van de Broedkorf. Het geheel begon met een korte kennismaking tussen Tessa en de groep, wat de les een informele en persoonlijke ambiance gaf. Vervolgens begonnen we relax met wat milde oefeningen. Naarmate de les vorderde werden de oefeningen ook uitdagender, maar nog altijd goed te doen voor iemand met geringe ervaring. Bovendien houdt Tessa alles goed in de gaten en is niet bang om her en der subtiel bij te sturen. Aan het einde volgende de meest bijzondere ervaring toen we plat op de grond liggend alle negatieve energie uit ons lieten wegvloeien. Ik had echt het idee dat de oefeningen van invloed waren op dit proces. Op de weg terug naar huis heb ik nog nooit zo hard meegezongen in de auto ;). Yoga van Tessa is een absolute aanrader!

 • #9

  Jessica (vrijdag, 10 februari 2017 17:21)

  Je leert met vriendelijke aandacht naar jezelf te kijken. (Yin) yoga is voor iedereen, omdat je je eigen grenzen leert verkennen of juist de diepte in kunt gaan. Alles kan, maar het hoeft niet. Onder bezielde begeleiding van Tessa wordt yoga een cadeau voor iedereen ♥ Dank je wel!

 • #8

  Ruby (vrijdag, 13 januari 2017 15:21)

  "Bedankt Tessa, voor de fijne yoga les. Mijn eerste keer. En ik ben om! Heerlijk.."

 • #7

  Remko (maandag, 05 december 2016 10:40)

  De eerste les van van Tessa was op het strand van Scheveningen. Na afloop waren we 'high' van de yoga. Tessa voelt goed aan wat de groep nodig heeft en is hierin flexibel. Na afloop geeft Tessa graag tips over de meest bijzondere houdingen waardoor je thuis verder kan oefenen.

 • #6

  Zemira (zaterdag, 03 december 2016 11:22)

  Ik vond de les van Yogabird echt heel fijn. Tessa neemt je mee op een reis waardoor je helemaal tot rust komt. De les die ik volgde was precies goed, rustig met elementen van doorzettingsvermogen. Heerlijk! Een echte aanrader om een keer een les te volgen bij Yogabird!

 • #5

  Peter (vrijdag, 25 november 2016 20:35)

  Met veel plezier volg ik de power-yogalessen van Tessa. Professioneel, goede uitleg, geduldig en altijd een opgeruimd karakter. Ik kijk altijd uit naar haar volgende les.

 • #4

  Siobhan (woensdag, 23 november 2016 09:16)

  Dankjewel voor de yoga lessen die jij geeft Tessa! Ik voel me altijd weer dichterbij mezelf als ik een yogales bij je heb gevolgd. Even een rust momentje aan het begin van de werkweek, waardoor ik me weer bewust word van hoe het lichaam en de ziel met elkaar samenhangen. Heerlijk! En ik vind het super knap van je dat je pas begonnen bent en nu al door jouw manier van lesgeven de rust en positiviteit bij iedereen tevoorschijn kan halen :) Namaste ❤

 • #3

  Joris (maandag, 21 november 2016 13:16)

  Les gekregen van Tessa van Yogabird met veel passie, motivatie, en individuele aandacht!! Ze let op wat iedereen kan en speelt daar snel op in. Gaat dan ook niet te snel, en legt uit met grote zorg zodat moeilijke standen (voor mij iig…) behapbaar worden. Topervaring! Bedankt!! :)

 • #2

  Angelique (woensdag, 16 november 2016 13:18)

  Fijne les genoten in Oudewater. Mooie plek!
  Thuiskomen in jezelf door Yogabird. Oud geestje in de jonge Tessa.
  Heerlijk dat je je hart volgt Tessa, het klopt ♥

 • #1

  Perihan (woensdag, 16 november 2016 13:17)

  My body loves you! Ik merk dat ik na de les direct een betere lichaamshouding aanhou. Verder voel ik me relaxed en krachtig tegelijk. Super fijne les, Tessa is een warme persoon waarbij je direct op je gemak bent. Gezellig ook die kopjes thee als afsluiter.


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Inschrijven Nieuwsbrief

Bezoekadres

GOUDasfalt, bij opgang terrein direct links.
Gouderaksedijk 32

2808NG, Gouda

KVK: 65523024