Tarieven

MomoYoga

yoga les ruimte in gouda het vijfde huis

Wanneer je yoga in Gouda volgt hoef je geen abonnement af te sluiten. We werken bij Yogabird met Yogapassen (strippenkaarten).

Zo krijg jij voordelige flexibiliteit en betaal je alleen voor de lessen die je volgt.

Met de Yogapas ben je dus vrij om elke les te volgen wanneer het jou uitkomt.

Let op: alle yogapassen zijn een half jaar geldig.

 

Losse les         € 12

Yogapas 6        60 

Yogapas 12     € 115

Yogapas 24    € 215 


Je kunt je via MomoYoga inschrijven. Via je account kies je eenvoudig jouw yogapas, kun je lessen boeken, aanpassen of (tot max 4 uur van tevoren) annuleren.  Zie de voorwaarden onder aan de pagina.


PersonalYoga

Persoonlijke begeleiding door middel van asana's (houdingen), meditatie & pranayama (ademhalingsoefeningen).

Met een privé les kan ik vanuit verschillende yogavormen de begeleiding aanpassen op de behoefte die jij hebt. 

 

Losse les                             €50

PersonalYogapas 4         €190


BedrijfsYoga

Bij steeds meer bedrijven wordt yoga aangeboden aan het personeel. Inmiddels is bewezen dat yoga en meditatie kan helpen het ziekteverzuim terug te dringen en het stress niveau van de werknemers te verlagen. 

Yoga & meditatie kan ook in de vorm van een workshop worden aangeboden op een personeelsuitje.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Voorwaarden

  • Je geeft je op voor de les via Momoyoga; vol = vol.
  • Je kunt je tot maximaal 4 uur voor aanvang van de les uitschrijven. Wanneer je korter dan 4 uur van tevoren afmeld, wordt de les afgeschreven.
  • Alle strippenkaarten zijn een half jaar geldig - de vakanties zijn meegerekend in de geldigheidsduur van de strippenkaarten. De einddatum zoals vermeld in momoyoga is leidend.
  • Teruggave van lesgeld is niet mogelijk.
  • Deelname aan de les geschiedt op eigen risico. De docent is niet aansprakelijk voor blessures of ander letsel. Als je medische klachten hebt, raadpleeg dan eerst je arts alvorens een les mee te doen.

 Voorwaarden mbt nieuwe AVG / Privacywet

 

  • Deelnemers die zich inschrijven bij MomoYoga vullen het inschrijfformulier in. Hierop staat: Naam, geboortedatum, adres, emailadres, eventuele blessures, eventuele overige opmerkingen. NB: Alleen naam & e-mailadres is verplicht te worden ingevuld, de rest is optioneel.
  • Doel: Bij het inschrijven voor een yogales dien ik de naam te weten van de deelnemer en een contactmogelijkheid (email/tel nummer) voor het geval dat een les veranderd of geannuleerd wordt.
  • Het e-mailadres wordt gebruikt om de deelnemer op de hoogte te houden van wijzigingen in het lesrooster. Dit kan inhouden lessen die vervallen of nieuwe lessen/workshops die erbij komen. Dit zal gebeuren in de vorm van een nieuwsbrief, verstuurd via mailchimp.
  • De gegevens worden beschermd door de verwerker (momoyoga). Yogabird, als verwerkingsverantwoordelijke, zal de persoonsgegevens aan niemand anders verstrekken.
  • De deelnemer kan ten alle tijden zijn/haar gegevens aanpassen of verwijderen in momoyoga. Ook kan de deelnemer zich ten alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief.