Yogabird docenten

Bij Yogabird werken de professionele docenten met een eigen stijl & gedeelde passie: het delen van yoga.


Angela van DAm

mijn naam is Angela Budding-van Dam en ik kom uit Krimpen aan den IJssel.

 

Meerdere keren heb ik yoga lessen gevolgd, maar toen ik met Ashtanga yoga in contact kwam wist ik het. Dit is écht mijn ding. Tijdens een periode van lichamelijke klachten kwam ik met Ashtanga yoga in contact. Deze yogavorm heeft zoveel voor en met mij gedaan, dat ik besloot de 200 uurs opleiding te volgen bij Ashtanga yoga Academy.

Juist omdat het voor mij zó belangrijk is geweest om kracht op te bouwen en vertrouwen te krijgen in mijn eigen lichaam vind ik het heel fijn om les te geven en mensen te begeleiden.

 

Daarna wilde ik meer verdieping en andere vormen leren kennen. Hier kwam Yin yoga op mijn pad. Module 1 en 2 heb ik gevolgd bij Bivag in Montfoort. Voor assisted yin, yin medicine en yin 3.3 ben ik afgereisd naar Sneek, waar ik nog steeds vaak kom voor bijscholingen.

Yin yoga is zoveel meer dan alleen die houding aannemen. Kom gerust een keer meedoen, ook als je lichamelijk klachten hebt.

Andere opleidingen die ik gevolgd heb zijn: 200 uurs Do-In Yoga bij Do-In Yoga School. En Aerial yoga level 1 en 2 bij Kompassie Yoga Studio.

 

Graag wil ik mijn kennis en ervaring met jullie delen tijdens de lessen bij Yogabird. Ik zie jullie graag op de mat.


Klervi Immerzeel

Mijn naam is Klervi Immerzeel.

 

Tien jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales en ik was gelijk verkocht. Ik probeerde verschillen yogavormen uit maar toch was het allemaal net niet voor mij, totdat ik mijn eerste yin les volgde. Het was liefde op het eerste gezicht. Kort daarna volgde ik de opleiding tot Yin Yoga Teacher bij de Nieuwe Yogaschool

 

Daarna begon ik met les geven aan verschillende doelgroepen en heb ik diverse yin yoga workshops gegeven; yoga met live muziek en duo yoga. In deze periode kwam ik in aanraking met Vinyasa yoga en dit was ook weer liefde op het eerste gezicht. Ik volgde een Astanga Vinyasa yoga cursus om ook hier les in te kunnen geven. Sinds enige tijd geef ik nu les in yin- , vinyasa- en yinyang yoga lessen. 

 

Yoga betekent voor mij thuis komen in mijn eigen lichaam. Een thuis waar alle drukte, deadlines en onzekerheden niet kunnen komen. Deze rust geef ik graag in mijn lessen mee en ik hoop dat jullie ook thuis mogen komen bij jullie zelf. Katinka dekkers yogadocente yogabird. Hatha yoga poweryoga vinyasa flow en yin yoga en meditatie

Katinka Dekkers

Mijn naam is Katinka Dekkers.

Yoga werd al vroeg een belangrijk onderdeel van mijn leven. 15 jaar geleden ging ik echt de verdieping in en volgde een 4-jarige Hatha Yoga-opleiding.

Daarna volgden opleidingen in kinder- en tieneryoga, Mindfulness en Yin Yoga.

 

Naast het geven van yogalessen, slijt ik mijn dagen als kok in een restaurantkeuken, volg ik een opleiding tot leefstijl-/vitaliteitscoach en doe ik een poging tot het opvoeden van twee pubers.

 

Thich Nhat Hanh verwoordt het mooist hoe ik mijn yoga be-oefening zie: “Breathe in deeply to bring your mind home to your body”

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten bij Yogabird.


Eylem Visscher-Tas

Hallo, ik ben Eylem Visscher!

 

Ongeveer 10 jaar geleden stond ik voor het eerst op de mat bij een Power Yoga les. Ik had enkele jaren ervaring in verschillende sporten, maar deze les was wel even andere koek. Ik wist niet wat mijn overkwam. Het keren in jezelf, leren te ontspannen en dat terwijl je ook eigenlijk een uur lang een intensieve workout ondergaat. De lessen smaakten uiteindelijk naar meer en daarom ben ik enkele jaren daarna de opleiding voor Power Yoga docente bij Tonnie Goes gaan volgen.

 

Wat yoga mij heeft gebracht is dat je net als in het leven ups-and-downs hebt en dat je deze moet aanvaarden, accepteren en ermee proberen om te gaan en de rust te vinden. Dit zijn de essentiële dingen die ik in mijn lessen wil geven en natuurlijk plezier hebben.

Over yoga kun je heel veel lezen, maar uiteindelijk leer je door het te doen.

 

Nieuwsgierig? Meld je dan een keertje aan voor een proefles.yogadocente tessa mook. Hatha vinyasa yin yoga en meditatie ashtanga yoga. mindfulness trainer

Tessa Mook

Mijn naam is Tessa Mook, gecertificeerd yogadocente, mindfulnesstrainer & initiatiefneemster van Yogabird.

 13 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales, een keerpunt voor mij. Nu is het mijn drijfveer om Yoga over te brengen aan anderen.

 

Bij Arhanta volgde ik de volledige Hatha docentenopleiding van 200 uur. De opleidingen tot Yin yoga docent doorliep ik bij Delight en AALO yoga. Daarnaast heb ik in India en Nepal mijn kennis over yoga & meditatie verdiept.

Ik volg regelmatig bijscholingen in bijvoorbeeld Yoga Nidra, Yoga&Dans, Prison Yoga Project & Ashtanga primary series met Philippa Asher.

 

Naast yogadocente ben ik ook mindfulnesstrainer, opgeleid bij het CVM en aangesloten bij VMBN.

Ter verdieping van de meditatie beoefening volg ik met regelmaat een meerdaagse stilteretraite in de vipassana traditie.

 

Graag deel ik mijn passie met je!Inschrijven Nieuwsbrief

Bezoekadres

GOUDasfalt, bij opgang terrein direct links.
Gouderaksedijk 32

2808NG, Gouda

KVK: 65523024